De beste Snorkel-masker

De beste Snorkel-masker

V: Hoe werkt een Snorkel masker? A: een masker gebruikt zuigkracht en een strategisch geplaatste stukje flexibel materiaal (meestal hypoallergeen silicone) om ervoor te zorgen geen water voert je masker. Een goede kwaliteit en goed ingerichte masker laat je verkennen, zolang u wilt zonder lekken of beslaan. Dit...

Beschrijving

V: Hoe werkt een Snorkel masker?

A:Een masker gebruikt zuigkracht en een strategisch geplaatste stukje flexibel materiaal (meestal hypoallergeen silicone) om ervoor te zorgen geen water voert je masker. Een goede kwaliteit en goed ingerichte masker laat je verkennen, zolang u wilt zonder lekken of beslaan. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van het stuk van siliconen die zal passen rond uw ogen, onder je neus, en langs je wangen en maken een zak van lucht. Het is flexibel genoeg om te gaan met je gezicht als je glimlach of verplaatsen van uw mond en handhaven van het zegel die wordt gemaakt.

V: hoe schoon een Snorkel masker?

A:Dit hangt af van een paar dingen. Als u in zout water zwemmen moet u om uw masker met vers water schoon te maken. Dit kan zo simpel zijn als het volledig ondergedompeld in het water. In principe moet u om het zout uit het masker die leiden het tot kan verslechteren.

Het maakt niet uit waar u zijn zwemmen gewenste om ervoor te zorgen dat er geen vuil op uw masker voordat u het opslaan. Als er zand vast aan uw masker, bijvoorbeeld, zal het fungeren als schuurpapier. U krijgt huis vinden dat uw masker is bekrast – iets u wilt vermijden.

U hoeft niet te besteden heel veel tijdschoonmaken van uw masker. Gewoon zorgen dat het wordt grondig afgespoeld bent u in zoutwater en vrij van vuil.

Q: hoe om te voorkomen dat een Snorkel masker vernevelen?

A:Er zijn een paar manieren kun je je masker van vernevelen omhoog terwijl u aan het snorkelen bent. De eerste is door simpelweg spugen in je masker en het spoelen in het water. Het lijkt misschien bruto, maar het krijgt de klus te klaren. Als dit niet aantrekkelijk klinkt aan u kunt tandpasta – Ja, tandpasta.

Je hoeft alleen maar een beetje op het puntje van uw vinger. Wrijf het over de binnenkant van uw lens. Zorg ervoor dat u een dunne laag over het geheel van de lens. Elk deel die u geen dekking heeft een hogere kans voor fogging. Wanneer u klaar bent gewoon af te spoelen de overtollige in het water. Niet wrijven van de lens met je vingers, wervelen net het water zachtjes totdat u niet het zien van de film van de tandpasta.

Dit zijn goedkope manieren om dat uw masker niet mist. Natuurlijk, als u het huren van uw masker kunt u de winkel vragen voor sommige defogging spray. Maar als je in een afgelegen gebied deze tips zal ervoor zorgen u de beste mogelijke tijd.


Hot Tags: de beste snorkel maskeren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, Groothandel

Onderzoek

Verwante producten

Producten